Despre noi

Infiintat in anul 1994, atelierul nostru de ceasornicarie si-a propus sa ridice standardele de calitate la cel mai inalt nivel. Investind masiv in tehnologie, am reusit sa convingem. Colaborarile cu Centrul Muzeal Moldova , cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei, cu Administratia Nationala de Meteorologie demonstreaza ca eforturile noastre au fost incununate de succes.

Experienta celor 25 de ani de practica in domeniu ne ajuta sa facem fata cu succes tuturor solicitarilor. Fie ca este vorba de un ceas vechi cu valoare sentimentala, fie ca este vorba de ultimele noutati in materie de orologerie, raspundem prompt la toate comenzile.

Va asteptam la sediul nostru din Iasi, b-dul N. Iorga nr.12 A

In septembrie 2017 am reusit sa obtinem finantare europeana pentru achizitionarea a 11  echipamente . Proiectul poarta denumirea „Dezvoltarea unor procese inovatoare în cadrul atelierului de ceasornicărie VALITEO”. Cu ajutorul  acestui proiect am dotat atelierul cu un Chronoscope X1, un aparat de sudura in puncte Lampert Puc 5, un strung Cowells cu dispozitiv de confectionat roti dintate, dispozitiv Rolimat pentru repararea pivotilor la ceasurile de perete , masina cu ultrasunet pentru curatat ceasuri si multe alte dispozitive utile in activitatea noastra…

Toate aceste echipamente ne ajuta sa ridicam standardul de calitate si de satisfacere a cerintelor clientilor nostri.

Cu timpul vom publica lucrari realizate cu aceste aparate…